KUĆNI RED PRIVATNOG SMJEŠTAJA APP HORVAT – CRIKVENICA

Kako bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume, molimo Vas da se upoznate s kućnirn redom. Nepridržavanje pravilnika kučnog reda može rezultirati otkazom rezervacije, te naplatom pune cijene boravka bez obzira na raniji prisilni odlazak .

 •  Početkom korištenja smještaja podrazumijeva se da je gost upoznat s kučnim redom i da pristaje na obaveze i uvjete ovdje istaknute. Sve reklamacije uzimaju se u obzir samo ako su prijavljene za vrijeme boravka. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.
 • Kod dolaska u stan gosti predaju domaćinu osobne dokumente za sve osobe zbog prijave (putovnice ili osobne iskaznice) i plaćaju ostatak svote za smještaj. Osobni dokumenti Vam moraju biti vračeni unutar 24 sata.
 • Domaćin Vam stoji na usluzi tijekom Vašeg boravka za sve informacije i pomoć koju trebate. Primjedbe na kvalitetu smještaja odmah javite domačinu.
 • Gosti su odgovorni za red i čistoću smještaja, te njih su obavezni održavati. Domaćin nije dužan čistiti i spremati za vrijeme boravka gostiju, ni odnositi smeće iz smještajnih jedinica.
 • Domaćin če Vam promijeniti posteljinu svakih 7 dana i ručnike svaka 3 dana. Domaćin nema obavezu dati gostima higijenske potrepštine, ležaljke ni suncobrane.
 • Domaćin nije obavezan niti odgovoran za organiziranje slobodnog vremena i animaciju gosta.
 • Gosti su dužni sami brinuti se za svoje stvari i dragocjenosti ostavljene u smeštajnim jedinicama i vlasnik ne odgovara za eventualni nestanak istih. Kada izlazite vani obavezno zaključavajte vrata i prozore.
 • Domaćin nema pravo u odsutnosti gosta ulaziti u iznajmljenu smještajnu jedinicu. Iznimku predstavljaju osobite okolnosti u kojim je neophodno ući unutra radi sprječavanja nastanka moguće štete ili opasnosti. O svom ulasku vlasnik je dužan izvijestiti goste u prvom slijedećem kontaktu. U slučaju opravdane sumnje domaćina da je bila napravljena šteta, gosti su obavezni omogućiti mu ulazak u smještajnu jedinicu radi provjere situacije.
 • Kućne ljubimce mogu gosti uvesti u smještajnu jedinicu samo s dopuštenjem domaćina.Dovođenje kućnih ljubimaca, bez prethodne najave u rezervaciji nije dopušteno, te vlasnik stana ima puno pravo otkaza smještaja. Gost je obavezan paziti da kućni ljubimac ne skače po namještaju i ne nanosi štetu, te odmah očistiti njegove izmetke u apartmanu, dvorištu, u kući, njezinoj neposrednoj blizini i na plaži. Ako je prethodno bilo dogovoreno da će se kućni ljubimac držati vani, onda je strogo zabranjeno držanje kućnog ljubimca u bukiranom smještaju.
 • Nije dopušteno unositi u stan oružje, lako zapaljive i eksplozivne tvari i tvari s jakim ili neugodnim mirisom te bilo koje sprave za pripremu hrane (rešo i sl.) ili druge električne aparate (ventilator i sl.) bez dozvole vlasnika.
 • Molimo Vas da čuvate iznajmljenu smještajnu jedinicu i odnosite se obzirno prema namještaju i opremi u interijeru i eksterijeru kuće, Nije dozvoljeno premještati namještaj između prostorija, te iznositi unutarnju opremu u drugu smještajnu jedinicu, izvan kuće ili na plažu (stolice iz kuhinje na terasu, pribor za pripremu i konzumaciju hrane u drugu smještajnu jedinicu, ručnike ili deke iz apartmana na plažu, ležaljke na plažu i sl.).
 • Korištenje opreme i uredaja koji nisu sastavni dio ponude smještajne jedinice (roštilj,.i sl.) dozvoljeno je samo uz suglasnost domačina.
 • Obavezno zatvorite suncobrane, isključite rasvjetu, električna trošila, plinske instalacije i zatvorite slavine kad izlazite iz smještajne jedinice. Posebice nemojte nepotrebno ostavljati upaljen klima uređaj dok niste unutra, niti ga koristiti uz otvorene prozore i vrata. Zabranjeno je hlađenje hrane i napitka tekučom vodom.
 • Također je zabranjeno bacati otpatke u zahodske školjke, umivaonike i druga mjesta koja nisu za to predviđena, odnosno na dvorištu i u neposrednoj blizini kuće.
 • U interijer i eksterijer smještajne jedinice je strogo zabranjeno dovođenje osoba koje nisu korisnici tog smještaja. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrirane ili nisu najavljene prilikom rezervacije, domačin ima pravo otkaza smeštaja svim gostima. Gosti iz drugih stanova u kući ili iz drugih kuća koje nisu u vlasništvu domačina nemaju pravo boravka u ovom stanu bez njegovog izričitog dopuštenja.
 • Gost koji namjerno ili nehotice počini kvar ili štetu na imovini morat će domaćinu nadoknaditi puni iznos nastale štete. Vlasnik objekta može tražiti od gosta depozit za svaku bukiranu smještajnu jedinicu. Gost uplaćuje depozit na dan dolaska u bukirani smještaj. Depozit se vraća gostu u cijelosti na dan odlaska ukoliko ostavlja smještajnu jedinicu ustanju istom tome, u kojem ju je zatekao na dan dolaska. Ukoliko vlasnik traži depozit, gost će biti o tome informiran prilikom dolaska u bukiranu jedinicu.
 • Ukoliko gost na dan dolaska dolazi u bukirani smještaj nakon 20:00 sati, obavezan je prethodno nazvati vlasnika objekta i najaviti kasni dolazak, kako bi se izbjegla situacija da domaćin, uz pretpostavku da gosti više neće doći, primi u smještaj druge goste.
 • Na dan odlaska obavezni ste napustiti smještajnu jedinicu do 10:00 sati kako bi bila očišćena i pripremijena za druge goste koji dolaze nakon Vas i imaju pravo ulaska od 14.00. Objekt koji ste unajmili dužni ste ostaviti u stanju u kakvom ste ga zatekli na dan dolaska – urednom i neoštećenom.
 • Od 22:00 sati do 8:00 sati je vrijeme nočnog mira, a od 14:00 sati do 17:00 sati je vrijeme popodnevnog mira. Zbog toga nemojte smetati domaćinu i njegovim susjedima, kao ni drugim gostima u kući.
 • Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i remeti mir može se otkazati smještaj. Uslučaju otkaza smještaja od strane domačina zbog povrede pravila kućnog reda gostu se ne vraća uplačen iznos, bez obzira na skraćen boravak.

Svi sporovi koji se ne mogu interno riješiti s domaćinom tijekom boravka bit će riješeni intervencijom policije ili suda u Crikvenici.

OBITELJ HORVAT

Šetalište Vladimira Nazora 41

51260 CRIKVENICA – HRVATSKA

 

STUDIO APARTMAN App Ulika(2+2)

KAPACITET

2 + 2

VELIČINA

35m2

KATEGORIJA

***

LOKACIJA

prizemlje

OD MORA

20m

OD CENTRA

500m

više ►

STUDIO APARTMAN App Ružmarin(2+1)

KAPACITET

2 + 1

VELIČINA

28m2

KATEGORIJA

***

LOKACIJA

1. kat

OD MORA

20m

OD CENTRA

500m

više ►

STUDIO APARTMAN App Lavanda(3+1)

KAPACITET

3 + 1

VELIČINA

38m2

KATEGORIJA

***

LOKACIJA

1. kat

OD MORA

20m

OD CENTRA

500m

više ►